Borttagning av fillers

Kan man ta bort fillers?

Pris från 2500 kr

Information om borttagning av fillers

Behandlingstid: 30 min.

Stockholm

Borttagning av fillers

Det är möjligt att avlägsna fillers om resultatet inte motsvarar förväntningarna eller om man upplever oönskade biverkningar.

Metoden för att ta bort fillers varierar beroende på flera kriterier, speciellt beroende på vilket fillermärke som använts och eventuella komplikationer. Att förstå hur man tar bort injicerade fillers är viktigt för de som överväger skönhetsbehandlingar.

My Clinic skönhetsklinik

Så här går det till vid en behandling

1. Tidsbokning: Du bokar en tid för en behandling hos oss genom Boka Direkt.

2. Konsultation: Vi håller konsultation innan ditt besök hos oss och  skräddarsyr en komplett analys på dig och för en personlig behandlingsplan.

3. Behandling: Våra experter utför behandlingen på dig

4. Återbesök: Efter behandlingen följer vi upp för att se till att allt känns bra och har gått som du tänkt dig.

Vanliga frågor om borttagning av fillers

Du kan boka din tid för konsultation genom att klicka här

Om du inte tidigare deltagit i en konsultation för estetisk injektionsbehandling, är det nödvändigt att boka en sådan. Efter mottagen information under konsultationen måste du invänta en betänketid på minst två dagar innan behandlingen kan genomföras. För återkommande behandlingar efter mer än sex månader är en ny konsultation obligatorisk, men ytterligare betänketid krävs inte.

Vi gör alltid ett test 20 minuter innan behandling ska utföras för att minimera risken för allergiska reaktioner. Observera att testet inte alltid utgör om man är allergisk mot läkemedlet. Trots testet finns alltid risk att en allergisk reaktion uppstår i samband med behandling av det specifika området.

Kontraindikationer – När behandling ej rekommenderas:

 
  • Graviditet

  • Amning

  • Pågående infektion i kroppen

  • Pågående antibiotikakur

  • Nyligen genomförd tatuering (inom 1 vecka före behandling)

  • Obehandlad eller okontrollerad autoimmun sjukdom

Efter en fillerborttagning tar det oftast 7-10 dagar att se det slutliga resultatet. Av den anledningen rekommenderar vi en paus på minst 14 dagar innan vi utför en ytterligare fillerbehandling i samma område. När en stor mängd filler har avlägsnats kan längre återhämtningsperioder behövas. Detta garanterar att området hinner återhämta sig fullständigt innan nästa injektion av filler.

Med en kort konsultation på plats innan behandlingen och förberedelserna inklusive allergitest tar hela processen sammanlagt 25/30 minuter.