Näskorrigering med fillers

Vi strävar efter ett naturligt och fint resultat!

Pris från 3499 kr

Information om näskorrigering med Fillers

Behandlingstid: 30 min.

Hållbarhet näskorrigering med fillers: 6-12 månader.

Stockholm

Näskorrigering med fillers

En behandling med filler i näsan är bland de mest populära behandlingarna hos oss på My Clinic.

Vi strävar efter att ge det önskade resultatet genom att att förändra näsans form och utseende med filler. Vi utgår alltid från näsans utgångspunkt för att bygga det mest optimala resultatet. När du kommer till oss kommer våra legitimerade och erfarna sjuksköterskor att undersöka din utgångspunkt, diskutera dina önskemål och se vilka specifika förutsättningar just du har som person för att uppnå ditt önskade resultat.

Före & Efter näskorrigering med fillers.

Så här går det till vid en behandling

1. Tidsbokning: Du bokar en tid för en behandling hos oss genom Boka Direkt.

2. Konsultation: Vi håller konsultation innan ditt besök hos oss och  skräddarsyr en komplett analys på dig och för en personlig behandlingsplan.

3. Behandling: Våra experter utför behandlingen på dig

4. Återbesök: Efter behandlingen följer vi upp för att se till att allt känns bra och har gått som du tänkt dig.

Vanliga frågor om näskorrigering

Du kan boka din tid för konsultation genom att klicka här

Om du inte tidigare deltagit i en konsultation för estetisk injektionsbehandling, är det nödvändigt att boka en sådan. Efter mottagen information under konsultationen måste du invänta en betänketid på minst två dagar innan behandlingen kan genomföras. För återkommande behandlingar efter mer än sex månader är en ny konsultation obligatorisk, men ytterligare betänketid krävs inte.

Näskorrigeringar har blivit alltmer populära. Behandlingen innebär att fillers injiceras under huden längs näsryggen för att lyfta nästippen med en speciell teknik som vi använder för att forma näsan på bästa möjliga sätt. Genom att injicera fillers i näsryggen kan vi skapa en mer rak näsrygg, både i profil och ofta även framifrån, beroende på dina individuella förutsättningar som kund. Genom att lyfta och forma nästippen med fillers kan vi uppnå ett mer feminint och ungdomligt resultat.

För att minska risken för blåmärken och säkerställa bästa möjliga resultat, finns det några viktiga åtgärder du kan vidta innan en behandling med fillers: – Undvik blodförtunnande medel: Det är rekommenderat att du undviker blodförtunnande medel, såsom aspirin eller ibuprofen, minst en vecka före din behandling. Dessa mediciner kan öka risken för blåmärken och blödning under behandlingen.

– Undvik smärtstillande mediciner: För bästa resultat bör du undvika smärtstillande mediciner en vecka innan din planerade behandling. Vissa smärtstillande medel kan påverka kroppens förmåga att koagulera och öka risken för blåmärken.

– Undvik Omega 3-tillskott: Omega 3-tillskott kan också öka risken för blåmärken. Det är därför bäst att undvika dem två veckor innan din behandling.

– Undvik alkoholintag: För att minimera risken för komplikationer bör du undvika alkohol minst 24 timmar före ditt besök. Alkohol kan påverka blodkärlen och öka risken för blåmärken och svullnad under behandlingen.

Genom att följa dessa riktlinjer kan du hjälpa till att säkerställa att din fillerbehandling blir så smidig och framgångsrik som möjligt.

Efter en näskorrigering är det normalt att man blir svullen. Man kan uppleva ömhet, rodnad men även blåmärken är vanligt förekommande. Därför tar det ca 5-10 dagar efter en behandling att se ett slutresultat. Vi rekommenderar dock att man kommer på ett återbesök inom fyra veckor för en så kallad ”touch up”, då fyller vi på näsryggen/nästippen vid behov för en längre hållbarhet av resultatet. Resultatet efter en ”touch up” varar mellan 6-18 månader beroende på eftervård, livsstil, genetik samt kön. Har man som kund en snabb ämnesomsättning/metabolism kan det vara bra att genomgå en behandling med fillers i näsan minst 1 gång per år för att öka hållbarheten.

Efter en fillerbehandling är det viktigt att ta hand om eftervården och följa de rekommendationer som ges till dig. Efter behandlingen kan det uppstå en viss svullnad, rodnad eller ömhet i området där fillers injicerats. Detta är vanligtvis övergående och försvinner relativt snabbt. Precis som med alla medicinska procedurer finns det risker och komplikationer såsom blåmärken, allergiska reaktioner eller ojämnheter. Det är viktigt att diskutera eventuella risker och förväntade resultat med din behandlare innan du genomgår någon behandling. Genom att följa eftervårdsrutinerna ökar du chansen att få de bästa resultaten och minimerar risken för biverkningar.

– Undvik att röra vid eller massera det behandlade området under de första 6-12 timmarna efter behandlingen. Det hjälper till att undvika migration av fillern och minimerar riskerna för ojämnheter.

– Undvik alkohol och blodförtunnande mediciner som aspirin och ibuprofen, eftersom de kan öka risken för blödningar under de första dagarna efter behandlingen. Dessa ämnen kan också öka risken för blåmärken.

– Undvik ansträngande fysisk aktivitet under de första 24-48 timmarna efter behandlingen. Ökad blodcirkulation kan öka risken för blåmärken och förflyttning av filler materialet.

– Undvik överdrivet minspel de första 12 timmarna efter ditt besök då det tar ett par timmar för fillern att anpassa sig i vävnaden i det injicerade området.

– Undvik värme och sol exponering: Undvik att utsätta det behandlade området för direkt solljus och värme (t.ex. solarium eller bastu) de första dagarna efter behandlingen, då det kan öka svullnad och rodnad.

– Använd solskydd: Om du utsätter dig för sol och värme efter att ha återhämtat dig från initiala biverkningar, använd solskyddsfaktor på det behandlade området för att skydda huden.

– Ha realistiska förväntningar: Resultaten av en fillerbehandling kan vara synliga omgående, men det tar några dagar till ungefär en vecka innan svullnad och eventuella biverkningar avtar helt. Ge dig själv tid att se de slutliga resultaten.

Behandlingen tar vanligtvis mellan 15-20 minuter. Med en kort konsultation på plats innan behandlingen och förberedelserna tar hela processen sammanlagt 45 minuter.